May 17, 2009, 12:37 PM

Усещане за обич 

  Poetry » Other
589 0 0

Навън грее слънце, в душата ми - също.

Пулсира във мен обич светла и знам:

щом има любов и доверие вкъщи,

дори надалече човек не е сам...

 

Усещане имам за нашата връзка,

за някаква сила, която ни води

по пътища стръмни, понякога равни.

Но с теб. И дори след хиляда животи!

 

Изпълва ме радост, почти àлогична,

без повод специален, без видна причина.

Навярно това е щастлив да се чувстваш

не в целия свят, а в света на двамина... :)

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??