Навън грее слънце, в душата ми - също.
Пулсира във мен обич светла и знам:
щом има любов и доверие вкъщи,
дори надалече човек не е сам...
Усещане имам за нашата връзка,
за някаква сила, която ни води
по пътища стръмни, понякога равни.
Но с теб. И дори след хиляда животи!
Изпълва ме радост, почти àлогична,
без повод специален, без видна причина.
Навярно това е щастлив да се чувстваш
не в целия свят, а в света на двамина... :)
© Мария Борисова Всички права запазени