Mar 1, 2009, 10:36 AM

Усещане за пролет 

  Poetry » Other
637 0 3

 

Завръща ли се зимата!?
Навънка заваля...!
По клоните молитвено закапа.
Движението на юг е спряло
в посипка от натрошена звезда,
обелена до бяло...!
В обой извиква зимата.
Чувам я!  Кънтя!
Ботушите са мокри от снега
и съхнат, останали без спомени.
Захвърлям ги! Забравям ги!
През кръговете на Земята тичам,
където в отронен стон на раждане,
като в бълбукане на глинено бърдуче
надвива Пролетта!!!

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??