Dec 2, 2017, 12:25 AM

Усещане за теб 

  Poetry » Love
380 2 12

От кожата откъснах си седеф.
Търкулнах пръст по голото ти рамо.
От дланите ти огъня поех.
Деня изгря. Запя. И беше рано.

Целунах те по бузата. Звезда!
Леглото ни издигна до небето.
Сърцето ми магия облада.
Зората е жената на морето.

От устните почерпих любовта.
Успях да те изпия до насита.
А нашите изискани тела,
в едно се сляха горе до звездите.

Целувките са знак на вечността.
Рисувам със ръце по светла кожа.
Леглото ни притисна. И мълча.
Приятелю, живота ни е сложен.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??