Apr 22, 2009, 5:57 PM

Усещаш 

  Poetry » White poetry
645 0 1

 

Усещаш ме,

студените ми устни

по топлата ти шия,

прогарят те отвън навътре,

на пепеляви приливи,

които те задушават

и не можеш да дишаш.

Усещаш ме,

как затварям очите ти

с превръзка от моите пръсти,

как ти шепна и как трептиш.

Усещаш ме,

усещаш как куршумът те пронизва,

усещаш как уплашен от смъртта си,

усещаш ме силна към мрака да те водя,

усещаш, че ще те имам завинаги,

усещаш, че няма как да се избавиш.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??