Jun 3, 2007, 5:57 PM

Усети уплахата от себе си 

  Poetry
522 0 1
Няма смисъл аз не плача вече...
Ти си толкова далече.
Не искам от сълзи още да се тровя:
достатъчно изпих от твоята отрова!
Далече си от мен
и слънцето изгрява всеки ден.
Усмихвам се, не плача,
забавлявам се по моя начин...
Не крия аз, че още те обичам,
ала не искам все по теб да тичам.
Каквото беше, до тук беше!
Изтрих тъгата и спомените вече...
Един съвет: скрий очите си,
покажи сърцето си
и усети уплахата от себе си...
Сам ще се разочароваш от това,
че знам всяка твоя лъжа...
Просто и ясно:
ДЪРЖЕШЕ СЕ С МЕН УЖАСНО!
Сега мини вдясно,
за да не сме на тясно!...

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, мила, всеки човек има достойнство. Усмихни се! Поздрав!
Random works
: ??:??