Dec 29, 2005, 12:08 AM

УСМИХНАТА СЪЛЗА 

  Poetry
620 0 0
УСМИХНАТА СЪЛЗА

И ако поискам
благодаря да кажа,

и ако ми се поиска
като другите да бъда,

ти спри ме моля те!

Недей допуска да се превърна

в обикновена сивота.

Да благодариш
не са потребни думи,

усмивка стига,

понякога –
дори една сълза
.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??