Jan 15, 2012, 6:50 PM

Усмивка? 

  Poetry » Other
585 0 2

Усмивка?

Колко му е на човек
да ти даде усмивка,
но не измислена, подправена,
а чиста, истинска?!
Поглеждаш,
но не виждаш във очите точно.
Усещаш се, че се усмихваш
и хееей... съвсем не е нарочно.
Приятно се отпускаш
и се наслаждаваш,
без прекрасната усмивка
от лицето си да сваляш.
Удоволствието е огромно,
щом чуждите усмивки получаваш
и съвсем нескромно
собствените си
на другите раздаваш!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??