Sep 24, 2010, 10:48 PM

Усмивка насън 

  Poetry
597 0 8

     



   ...  

                                                                                                                               

 Една сълза литна и с крясък на гларус

           по пътьом рисува тъга.

    А после връз нея избликна от ярост

          припряна и още една.

   Очите напарващи, кървави ями -                       

       без лава изригващ вулкан.

  Раздират с въпроси  зашитите рани

    и отговор има, но ням.

                                                                                                                                   

"По дяволите!!!"


  ...   да ругая не мога...                                                         


"За Бога!!!"  - животът ми "вдън".


От грешки разнищени,

  в мисли бърлога

без листи пак пиша насън.

                                                                                                                                          


        ...


 Усмивка  една събудила друга,

   усмихват се в лек реверанс.                                         

 Очите  засмени, кръжащи без думи,

    сърце, затанцувало валс.

И някак ненужни остават въпросите,

   а отговор има един.

И той е ... УСМИВКА...

     наричам я "позитив" -

   без нея светът ще е мним.                                      


                                                                                                                                  

   

По-лека, усмихнато нищя си грешките.

Бърлогата там си стои.

Без листи насън си пиша поемата,

но в нея усмихнат си ТИ.


                                                                                                              

  :)  :)  :)       :)  :)  :)      :)  :)  :)


© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??