Oct 28, 2010, 1:45 PM

Устни 

  Poetry » Love
2355 1 13

Устни...

Твоите устни

Толкова вкусни...

Нежни  и Жарки

Плодчета малки...

Сочни и Сладки

Свежи салатки

Меки бонбонки

Цъфнали клонки

Палещи дюни

Мост помежду ни...

Рими копнежни

Бури метежни...

Хапещо-Страстни

Диво-Опасни

Мамещо-Сластни...

просто Прекрасни

 


© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??