Mar 18, 2012, 5:30 PM

Утеха 

  Poetry » Phylosophy
541 0 5

Ще се стопят отново ледовете,

ще потекат пак буйните реки

и ще ни стопли слънцето сърцето,

ще ни припомни хубавите дни.

 

Как си мечтаехме там под звездите

и с щурчови песни на птичи криле

как пръсти заравяхме нежно в косите,

а утринта - да се смее, намига и зове.

 

Така ще узнаем за нашата награда,

за всичко преживяно - лошо и добро,

за спазени седем смъртни гряха,

за правия път - несторено зло.

 

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??