Feb 10, 2013, 10:18 AM  

Утопия 

  Poetry » Civilian
798 0 0

Болно-греховна, страшна сивота
волно или неволно налегнала е града.
Знойните здания издават злокобни,
гадни стенания.

 

Непоносимо гнусни ухания
излъчват живи, за Бога, създания.
В дълбока дрямка изпаднали
са всички човешки съзнания,
гъста сянка обгръща ги в незнания.

 

За блаженството
отдавна късно е
защото невежеството
Ви тлъсто е!

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??