Jun 27, 2007, 1:23 AM

утре 

  Poetry
481 0 1
 Утре ти ще си щастлив, защото аз умирам.
 
Утре ти ще си щастлив, защото сили да живея не намирам.
 
Не намирам сили да се боря за твоята любов,
затова ще ме заровят утре във бездънен ров.
 
Ще дойдеш да се убедиш, че вече не съм жива,
 а
после ще отидеш при своята любима.
Знаех, ти не ме обичаш и дори ме мразиш,
 
но не беше нужно да ме мамиш.
 
Моята любов изобщо не те промени, 
а дори със радост ти сърцето ми разби.
 
Обичах те безумно, но какво от това?
Ти си доволен, че си отивам сега!
 
...
 
Днес си щастлив, защото аз умрях.
 
Днес ти си щастлив, а от мен остана само прах!

© Добромира Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • На мен ми харесва, въпреки че звучи някак си прекалено крайно! Но имаш 6 от мен!
Random works
: ??:??