Dec 2, 2008, 4:04 PM

Утре е днес 

  Poetry » Phylosophy
495 0 2
Безумие и разум...
мълчание, а после вик...
Примирение... бунт...
празно е в тълпата ми...
живот, изтича като миг...

Какво е всъщност утре?
Желание за нещо ново...
надежда за живот?
Къде остава днес, когато всеки "утре" казва?
Чувстваш се свободен, а живееш във окови...

Окован от миналото...
"притиснат от живота" казваш ти,
не животът в окови те държи,
а страхът да живееш с мечти...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??