Нищо особено не ми се случи.
Но е красиво.
Тихо утро.
Мъгла покрива паркинга,
няколко етажа по-долу.
Въздухът щипещ, влажен и студен.
Ранно мартенско утро.
Както повечето утрини,
пуша на терасата и се наслаждавам
на потъналите в сиво панелки.
В един кратък миг мъглата под мен се разтвори,
като че ли малката черна сянка,
минаваща през нея, я раздели.
После мъглата се събра отново.
Утрото остана също толкова тихо,
мъглата все така гъста, само че ми стана хладно.
Искам повече такива утрини.
© Иван All rights reserved.