Jun 8, 2014, 7:58 PM

Утрин 

  Poetry » Love
670 0 9

Художник: Леонид Афремов


Ромонът тих 
на дъжда
ми е по душата,
защото за него 
земята
копнее.
А бурите идват 
набързо...
Разкъсват сърцата...
И трудно 
след тях
се живее...

Странник

© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??