Jan 28, 2021, 10:09 PM

Утринна Любов 

  Poetry » Love
221 0 0

                            Утринна Любов

 

 

Когато се събуждаш сутрин рано,

а до теб лежи мечтата от съня.

Това е чувството вълшебно, голямо,

то е най-красивото чувство Любовта.

 

Когато се събуждаш рано сутринта,

събуди жената любима с целувка една.

Усмивката ти среща усмивка, сбъдната мечта,

и телата ви се сливат в прегръдка една.

 

Когато се събудиш рано сутринта,

събуди с целувка и своите деца.

Прегърни ги и така да започне деня,

те ще го усетят със своите сетива.

 

Когато се събудиш рано сутринта,

усмихни се и на слънцето в небето.

Ставаш и се бориш с трудностите на деня,

а то ще те топли, ще стопли дори и сърцето.

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??