Sep 4, 2008, 3:14 PM

Утринно 

  Poetry » White poetry
573 0 3
Разпукнал чашката си
стрък памук
е приютил
полепнал слънчев лъч
из нишки паяжина.
По кръговите петолиния
цикада пее
на прощаване,
а слънчевият лъч
пречупено мълчи
и преповтаря светлината
по крилете й...

© Калина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??