Feb 5, 2023, 12:49 AM

Утринно видение 

  Poetry
89 0 0

На фона прозоречен,

в обятията – най-фините-

                       на мъглата,

по Орех могъщ

с крилато разперени клони,

скокливо Катеричка катери се,

в прегръдките си обгръща го.

И с бяг лъкатушещ,

закачливо-игрив,

изписва йероглифа  неразчетим

на свойта интимност.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??