С гнева на твоите въпроси ще срещна утринта
на мойте мисли боси, в окови на страстта.
Не ме насилвай да си ми любим,
щом свободата виждаш в погледа ми син.
Ако съм още от любов към тебе покорена,
аз щях да те опивам с погледа на укротена.
© Дита All rights reserved.
По някога се случва и това!
Хареса ми, Ели!
Поздрави и добре дошла!