May 1, 2008, 6:28 PM

Утро 

  Poetry » Landscape
1096 0 5
Нощта претапя всеки ден във синкав мрак,
а всяко утро е красиво като песен.
На изток като розов храст
разцъфва лятното небе.
Лъчите на слънцето целуват със нежност
брилянтните капки свенлива роса,
тя трепва и пръска към него
отблясъци в цветна дъга.
Пробудени от нощния сън
и погалени от топли лъчи,
цветята разтварят венчета
и кимат за поздрав към слънцето.
В такова утро искам да пътувам,
в такова утро - и със теб!

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??