Sep 13, 2009, 11:54 AM

Утро е! 

  Poetry » Civilian
2375 1 15

Утро е! Слънцето изгрява,
разтваряйки във себе си нощта.
Тъгата  бавничко изтлява...
отстъпва ред  на радостта.

Лъч прозореца прекрачва,
намига закачливо и искрù,
не пита той, а заповядва.
Ден щастлив  си открадни!

Изпълнен с мигове красиви,
не с кални и нагарчащи слова,
не с действия, до болка справедливи.
Тананикай песента на любовта.

Онази, караща те да  бленуваш
докосване и сливане в съня.
Затуй, приятелю, недей тъгува!
Мечтай, изтривайки...  сълза!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??