Oct 3, 2019, 1:46 PM

Утро за двама 

  Poetry » Love
692 0 0

Докосва слънцето с длани спокойните води,

а вятърът завръща гласа от птичите игри.

Това море... отгатва скритите мечти;

вълшебно утро вещаят пламнали вълни.

 

Виж. Простира бели платна кораб в хоризонта,

а синьото багрило процежда матов блясък.

Потапят се в морето бели  чайки с крясък,

а щом отлитнат остават бистри пръски като отпечатък.

 

Любовно утро. Докосвам с устни твоите очи.

Мижат като графитен остров сивите скали.

Лъчисти летни багри в морските картини,

а аз чертая с пръсти в пясъка „Любими“.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??