May 22, 2012, 10:33 AM

Увертюра 

  Poetry » Love
583 0 5

 

Ръцете ти ме докосват изгарящо

и заравяш пръсти в косите ми.

Кожата ми настръхва издаващо

и се уголемяват зениците ми.

 

Търсиш мълчаливо съгласие.

Намери ли го в очите ми?

Притаила съм дъх и от щастие

ще се взриви пулсът в гърдите ми.

 

Разтварям устни в очакване.

Погледът ти улавя движението.

Не е нужно друго загатване

какво следва да е продължението.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??