Dec 5, 2023, 5:01 PM

Узаконени беззакония 

  Poetry
212 0 0

законни 

беззакония една 

страна направиха колония 

 

...............................................................

 

друга подредба на думите: 

 

законни беззакония една 

страна направиха 

колония

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??