Aug 31, 2013, 12:08 AM

В безкрая 

  Poetry » Other
752 0 8

Омръзна ми, ще се отдалеча,
затворен в шепата си думи.
Ще пия бавно. Ще мълча,
за да не можеш да ме чуеш.

Във този паралелен свят
от светлина ще те извая,

ще бъда твоя непознат
и ще се влюбиш в мен накрая.

Тя, вечността ще ни спаси,
дори и пълна със въпроси.
Ще галя твоите коси,
ръце ще вдигна, ще те нося.

Ще съм последния ти мъж
и първия – това го знаеш
и винаги един и същ -
отвъд живота и в безкрая...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??