Jan 17, 2013, 10:05 AM

В далечната степ на далечна земя 

  Poetry » Phylosophy
477 0 2

В далечната степ на далечна земя,

докъдето погледа ти се рее в небето,

утрото тръпне с бледа луна,

стене с шума на морето.

Прелива се мисълта с далечна вълна,

пресича плача на сърцето,

изтича поредна, солена сълза

и душата се слива с небитието.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??