Oct 2, 2022, 12:00 PM

В деня на поезията 

  Poetry
226 0 0

Поетът птица

стихове нанизал е,

висящ на жица. ***

Твърдиш, че си лъч,

но ти си къс проблясък,

на врана крясък.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??