Jul 8, 2020, 11:47 PM

В друга Вселена 

  Poetry
561 1 0

Да се срещнем в нашата Вселена.

Там, където сме без време
и стига ми ръката твоя 
в своята да взема.
Да се срещнем сред звездите
и да приседнем до Луната.
Да си говорим дълго със очите
и да се докосваме с душата.
Да се поръсим с вълшебния прашец
и да потънем във забрава, 
че всеки друг за нас е пришълец, 
който за такава обич няма и представа. 
Да се срещнем там, точно под лъчите, 
с които Слънцето пътя ни огрява. 
То да ни целува нежно по очите, 
а ние с теб да горим в наслада! 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??