Sep 18, 2008, 8:27 AM

В друго измерение 

  Poetry » Love
840 0 2
Без теб - сама, със теб - не зная.
Готова съм да почна пак наново!
Нова битка, нов път да начертая...
Събирам всичко, хващам влака и готово!

Лудост? Просто вярвам в любовта.
Часове без тебе, мили, са години.
Не трябва много, аз имам смелостта!
Само че ти липсвам припомни ми!

А когато съм до теб - какво безвремие!
Застива всичко, само ние, празнота...
Или може би и сенки от едно подземие!
И когато си замина - настъпва самота!

За мене... там при теб е друго измерение!
Върна ли се тука - все едно не съм била.
Нещо все ме дърпа, в душата ми сражение...
Където си нещастен - там ли е реалността?

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не трябва много, аз имам смелостта!
    Само че ти липсвам припомни ми!

    !!!
  • Много красив стих! От него блика истинска любов, а за любовта, както всички знаем, не съществуват граници! Поздрав!
Random works
: ??:??