May 6, 2011, 11:56 PM

В дъждовно време... 

  Poetry » Love
672 0 4

Вали, вали дъждец...

в зелените поляни

с поглед на синчец

примамливо ме каниш

в най-меката трева -

ухаещо килимче.

Унесено така...

невинно херувимче

ми шепне на уше

да се отпусна леко

в твоите ръце...

на устните ти меки

да дам дъха си плах

с любовното заричане...

Тогава разпознах

какво е туй - обичане...

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??