Jun 2, 2012, 9:56 AM

В една целувка 

  Poetry » Love
1056 0 15

С една целувка скрита - дай ми всичко,

и всичко до последно  ми вземи -

на устните си топли ме обричай,

дори жарта им да ме изгори...

 

С една целувка ме убивай нежно

и ме възраждай с погледи-искри,

целувай – нека бъде  неизбежно,

не искай моят дъх  да устои...

 

В една целувка всичко ще поискам -

чрез устните ти да откривам пак

изгубени в заблуди стари  истини,

белязани със мъжкия ми знак...

 

и знам, че ще докосна  миг спасение,

родено във най-чистите мечти,

целувай ме със капки  вдъхновение

и нека в моя стих да завали...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??