Взимам гласа ти нежно
с мислите си
и с ръцете си, и ги слагам на сърцето си,
за да вкуси любов.
Съществуването ми
любовта усеща.
Тялото ми отиде
в незабравимия миг.
Песента ти с гласа ти
е вълшебство неповтарящо се.
Обожавам сълзите ми
от щастие
и от разбирането ми на нещата
от живота.
В гласа ти,
облечен в песен,
разплакващ ме
и в чистота превръщащ ме
се влюбвам, за да живея.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.