May 26, 2009, 10:18 PM

В гората на моите чувства... 

  Poetry » Other
538 0 7

В гората на моите чувства

тъгата и радостта

играят на жмичка, препускат...

Брои им една мечта.

 

Тъгата дълбоко се скрива

в шубраците на мисълта...

Без нея е тъжна и дива

и плаче без глас радостта.

 

И кой ли ще победи

се пита една съдба?

Радостта? Само тя да остане?

Но няма да има игра...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??