May 1, 2006, 8:36 AM

В гърчове завършва денят 

  Poetry
537 0 2
В гърчове завършва денят,-
трезвият ден без въпроси.
Колко дадох и колко изпросих?
В гърчове завършва денят.

Необятност на тъжните мисли,-
клетка за разума...
Можеш ли да ме пречистиш?!
Заведи ме у дома!

Старецът гледа некролозите.
Старецът не гледа часовника.
Колко е дал и колко изпросил...
В гърчове завършва денят.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога когато те чета ми се струва, че всичко ти е ясно... знаеш на къде отиваме и ...
    Много хубав стих!
  • Хубаво!
Random works
: ??:??