Apr 23, 2011, 12:01 AM

В хоризонта на едно мълчание 

  Poetry » Love
746 0 2

В хоризонта на едно мълчание
по ръцете ми разливаш
дъжд от пролетта.
И нищо, че си присмехулник.
В моите очи
ти пак светулките събираш.

Брегът ти ме докосва с пяна,
в която вятърът занича...
Вечерните върби
потапят клони в лунна тишина,
а  твоят бяг по моите коси
в предпролетно желание притихва.

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??