Dec 19, 2021, 8:22 PM

В жив туптеж екстазно ти се вричам 

  Poetry » Love
687 2 9

Приказка чудесна ти отново

разкажи ми с порив и прекрасно.

Да се лее искам сладкогласно

влюбеното твое, нежно слово.

 

Нежно слово като изгрев ясно

нека ме огрее от любов, о...

Винаги сърцето е готово

да те слуша в жив туптеж - екстазно.

 

В жив туптеж - екстазно ти се вричам.

Всичките ти ноти от душата

се превръщат в музика небесна.

 

В музика небесна те обичам.

Сбъдването звездно на мечтата

само с теб е приказка чудесна.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??