Jul 27, 2010, 3:34 PM

В кафето 

  Poetry
605 0 3

Познах го изведнъж -

един налюбен мъж!

 

Лицето му блестеше,

веднага си личеше,

че влюбен беше!

 

Сияеше в усмивка.

Коя е таз щастливка?...

 

Щастливката дойде,

обгърна го с ръце,

целунаха се те!

 

И радвах им се

от сърце!...

 

 

 

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??