Jun 29, 2024, 8:20 PM  

В капан 

  Poetry » Civilian
344 0 1

В капана за мишки почти е спокойно. 

Мнозина привикват с живота на мишки. 

Обзети от страх са, губят достойнство,

бунтуват се рядко със свити душички. 

В капана за мишки животът е лепкав. 

Отчайващо тегне над него умора. 

А някъде вън край нечиста пътека 

с пари си играят безскрупулни хора.

© Флориана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В капана е лепкаво. Трудно е да се измъкнеш от там
Random works
: ??:??