Jun 14, 2024, 5:42 PM

В края на гората 

  Poetry » Love
56 1 2

Там, някъде далече,
във края на гората,
където се целуват
Небето и Земята.
Аз вярвам, че отново
ще дойдеш като цвете,
и пак за миг ще стопля
ръцете ти и двете!

Додето като птички
във близките ливади,
ще пърхат Ветровете
наперени и млади!
А Слънцето щастливо
през ниските тополи,
ще слиза по пътечки
от бели гладиоли!

Та нежно да запее
с гласче на мандолина,
макар че ще загуби
и образ и картина.
Щом види отдалече
във края на гората
как с кърпичка ни махат
Небето и Земята!

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??