May 21, 2022, 9:57 AM

В кухнята на семейното щастие 

  Poetry » Erotic, Humour
439 0 5

 

Жената, само по престилка,

мъжът, само по точилка...

 

15.02.2022.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??