Jan 26, 2008, 6:43 PM

В леда обич не търси 

  Poetry
866 0 4

В отровни устни лек не ще откриеш.

Върви си! Ще ме погубиш!

В замъглено огледало образи вече няма,

от любовта ми към теб само омраза остана.

 

 

Спомням си за времето, когато бяхме само аз  и ти,

а какво стана, и двамата търсим опора, но сами.

Ти продължаваш да просиш обич от мен...

Защо, след като ти сам превърна нея в плен?

 

 

Не мога повече да те спасявам от нощта,

по обратния път ще поема към дома.

Казваш ми, че промени има в теб,

но няма смисъл вместо на сърце да говориш на лед.

 

 

Казваш, че под бронята ми тежка крие се дете.

Да, така е, плахо, беззащитно, родено от твоите ръце,

но убих го аз, убих всичко човешко в мен,

за да превърна от кошмарите тежки нов спокоен ден.

 

 

Хващаш моята ръка, казваш: "Хайде да избягаме сега."

Тръгвам плахо с теб, но ми напомнят нещо стъпките в снега.

Сещам се за всичко минало, за всички подли лъжи.

Пускам те и тихо казвам: "Под под леда любов повече никога не търси."

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изисква се смелост и сила,за да кажеш "Под под леда любов повече никога не търси." Браво!Смело напред!Поздрави
  • Много ви благодаря! Целувки!
  • Колко е жалко , когато любовта свърши така, най-жалко е , когато било е красиво, а накрая се е превърнало в грозота... Много е искренно, браво, а иначе.. бъди щастлива и пълен напред! *гуш*
  • "Под под леда любов повече никога не търси."
    Не търси повече любов там където е имало само лъжи,ще намериш някого когото повече ще те обича мила Ели!!!Прегръщам те!
Random works
: ??:??