Jul 29, 2010, 9:15 AM

В лилаво 

  Poetry » Love
617 0 4

Една кратка любов - между Изгрев и Залез,
цяла вечност, сбрана във ден...
Бърза слънцето, зад върховете преваля,
и прилича на ягода червена...

Идва здрач, мека есенна вечер припада,
тя е изкусителна и магнетична...
Ти си тъй хубава, тъй свежа и млада,
сред тишината, лилаволирична...

© Величко Енев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??