Nov 14, 2008, 1:17 PM

в мен 

  Poetry
523 0 9

всеки път

щом те видя
различна мелодия
в мен звучи
понякога е тъжна
може би копнежна
друг път
като слънцето блести

а мислите за теб
изпълват ме
и не знам
какво да правя с тях
макар
че точно с тях
повече от всякога
съм самата аз



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??