Oct 30, 2015, 9:42 AM

В мен 

  Poetry
829 1 1

Страх ме е, когато съм сама,

защото в самотата те откривам,

а изминаха безброй години,

откакто само там си те намирам.

Създавам те от тъжна песен,

рисувам те в закъсняла есен... 

Усещам те и в парфюма,

познавам  те в непознатия с костюма.... 

Намирам те дълбоко в мен,

тук вляво, в гърдите,

в спомените и в мечтите,

в кръвта ми и в сълзите...

но никъде в живота ми! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??