Jan 22, 2008, 12:08 PM

В мене нещо е различно 

  Poetry
554 0 16

В мене нещо е различно,

непознато за света.

Крие се в мен скиптично

и стои на топло в моята душа.

 

 

Прегръща всеки спомен

и опитва се да победи.

Като нежен лист отронен,

се старае лицето ми да озари.

 

 

Какво е, въобще не зная,

но не искам и да разбера.

Да не го изгубя се старая,

че ми е талисманче пред света.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??