Oct 3, 2018, 12:57 AM

В минало време 

  Poetry » Love
418 5 6

Не, не съм ти обиден.

Вече нямам причина.

Ставам светъл и видим.

Който може - ме има!

Нямам време да чакам.

Знам, че няма да дойдеш!

Нека ти да заплачеш,

от сълзите порой да е!

Да боли, за да знаеш,

че душата се чупи.

Ден и нощ да мечтаеш,

някой да ти се случи...

И последно от мене - 

Не, не съм ти обиден!

Аз съм в минало време.

И от него ще си отида...

 

Danny.

09.03.2018

Toronto, Ontario, Ca.

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??