В моя малък свят...
В моя малък свят има един,
за който аз живея и за него от сърце копнея!
Един, за който от душата си пея и се смея!
За него аз мечтая и то до края!
За него аз тъгувам и толкова силно го жадувам!
С него аз успявам и от моите усмивчици го дарявам!
За него сълзи се стичат,
промълвявайки, че винаги, завинаги ще го обичат!
Слънцето да грее
и така всичко и навсякъде нека се смее и дълго да живее!
© Нели Христова All rights reserved.