Mar 2, 2009, 12:07 PM

В моя половин измислен свят... 

  Poetry » Other
770 0 2
И когато си заминах,
сърцето се изгуби.
Опитах се да бягам,
а не можех да помръдна,
бях сломена, счупена до
неузнаваемост, паднала
на студената земя...

Полужива, полумъртва,
с половин сърце и половин живот.
Полунадяваща се, полупримирена.
В моя половин измислен свят...
А за половин час душата
опустя... наполовина...

Уморих се да живея в търсене,
на себе си, на любовта.
Не съм желязна,
а съм с жива плът,
крехка и ранима като цвете...
Но не ме поливаш и увяхвам...
А ми трябва само
мъничко нежност да почувствам
себе си отново...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??