Feb 24, 2009, 5:59 PM

в-на 

  Poetry
425 0 0



през призмата
на ослепелия ми сън
в безмълвен танц
като гръб на котка
се превивам
на малка масичка
в кафе със стол
един единствен

© Вв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??